Μαλέκκος: «Με το πιστόλι πυροβόλησε τη μπάλα στην Παιανία, είπα “θα με σκοτώσουν”»!

  Ο παλαίμαχος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή του θυμήθηκε μια απίστευτη ιστορία όσο αγωνιζόταν για τους «πράσινους», επίσης μίλησε για τον Βαρδινογιάννη αλλά και για το story της μεταγραφής του.

  Συγκεκριμένα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Active 107,4 & 102,5 ότι «Να πω μια ιστορία που δεν είπα ξανά. Μόλις πήγα στην Ελλάδα επειδή είχα πρόβλημα φυσικής κατάστασης πήγαινα πρωινές προπονήσεις πριν τους υπόλοιπους παίκτες μόνος μου με τον γυμναστή. Ήταν εκεί ο υπεύθυνος της Παιανίας (σ.σ. προπονητικό κέντρο Παναθηναϊκού) και οπλοφορούσε γιατί πρόσεχε τις εγκαταστάσεις. Μου έβαλε ο γυμναστής 10 μπάλες στο κέντρο του γηπέδου και μου έλεγε να κάνω σπριντ μέχρι την τελική γραμμή δέκα φορές. Κάνω το πρώτο σπριντ και ο φρουρός ένα μέτρο πριν πάω στη δεύτερη μπάλα την έπαιξε με το πιστόλι. Είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”. Ο κ. Αγρυμάκης, έτσι τον λένε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό το πράγμα».

  Επί καιρό Βαρδινογιάννη; «Ναι. Όταν ερχόταν στην προπόνηση πρώτα έρχονταν τέσσερις-πέντε μοτόρες και μετά αυτός. Ήταν όπως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μας μίλησε 2-3 φορές. Είχε αγριάδα όταν μας μιλούσε».

  Όσο για το story της μετεγγραφής του στον Παναθηναϊκό, είπε: «Πήγα στην Αθήνα για να ταξιδέψω από εκεί Θεσσαλονίκη, αφού είχα συμφωνήσει με τον Ηρακλή. Όταν πήγα στην Αθήνα ήρθε ο Καρούλιας και μου είπε “θα σε πάρω και θα πάμε στον Παναθηναϊκό να μιλήσουμε, δεν θα πας στον Ηρακλή”. Εγώ άκουσα Παναθηναϊκός και κολακεύτηκα. Με έβαλαν σε μία λιμουζίνα και κάναμε βόλτες στους δρόμους της Αθήνας και περιμέναμε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να μιλήσουμε. Εγώ ήμουν μόνος μου εκεί και υπογράψαμε συμβόλαια. Στον Ηρακλή είχα συμφωνήσει για πέντε χρόνια και θα έπαιρνα εκατομμύρια λίρες και εν τέλει πήγα στον Παναθηναϊκό και πήρα 24.000 λίρες για έξι μήνες και έφυγα. Αν είχα μάνατζερ θα έπαιρνα πολλά λεφτά. Αυτό ήταν το λάθος μου. Γι’ αυτό δεν έγινα εκατομμυριούχος ποτέ (γέλια)».

  sofa offers
  Loading...
  Translate »