Μάνατζερ Αϊτόρ: «Πολύ πιο κοντά στον Παναθηναϊκό»!

Ο μανάτζερ του Αϊτόρ, Άλμπερτ Μποτίνες, μίλησε στην ιστοσελίδα «SDNA.gr» αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του παίχτη.

Ο εκπρόσωπος του Αϊτόρ, Άλμπερτ Μποτίνες, ξεκαθάρισε πως το «τριφύλλι» βρίσκεται πολύ κοντά στον παίχτη μετά την τελευταία πρόταση που κατατέθηκε.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον των «πρασίνων» ανέφερε: «ναι, του αρέσει πολύ αυτή η επιλογή», συμπληρώνοντας πάντως πως «έχουμε όμως και άλλες επιλογές τις οποίες και εξετάζουμε».

Αναφορικά με την οριστική απόφαση του παίχτη είπε: «μέσα στον Ιούνιο ο ποδοσφαιριστής θα πάρει την απόφασή του αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.