Μάνατζερ Ρόχας: «Θέλουμε εξωτερικό αλλά μόνο με μεταγραφή»

  Ο προπονητής της Σαν Λορέντζο είπε στον Ρόχας ότι θα τον υπολογίζει αν αποφασίσει να μείνει, ο παίκτης δεσμεύτηκε να απαντήσει τη Δευτέρα και ο μανάτζερ του άφησε ανοιχτή την πόρτα του εξωτερικού.

  Ο, μάνατζερ του Γκάμπριελ Ρόχας, Ντάριο Μπομπίνι, τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητα για τον πελάτη του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, χωρίς να ορίζει όμως το αν αυτό θα είναι στην Ευρώπη ή κάπου αλλού.

  Χαρακτηριστικά μιλώντας στο sdna.gr ανέφερε: «Για μας αποτελεί προτεραιότητα το εξωτερικό. Το που όμως θα το δούμε. Οτιδήποτε όμως γίνει θα γίνει με την μορφή πώλησης και όχι δανεισμού».

  Πάντως οι Αργεντίνοι ανέφεραν ότι ο προπονητής της Σαν Λορέντζο τόνισε στον Ρόχας ότι αν θελήσει να μείνει θα τον υπολογίζει κανονικά. Ο Ρόχας από την πλευρά του δεσμεύτηκε πως θα του δώσει μια σαφή απάντηση μέχρι την Δευτέρα.

  Επίσης , τονίζεται στο δημοσίευμα οτι το προηγούμενο διάστημα ο ποδοσφαιριστής έκανε προπόνηση με τους κομμένους, αλλά τα δεδομένα πλέον άλλαξαν με τον προπονητή της Σαν Λορέντζο να έχει τετ α τετ με τον Ρόχας και να του εκφράζει την επιθυμία του.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αργεντίνοι ξεκαθάρισαν πως η Πενιαρόλ ήθελε να τον κάνει δικό της, αλλά δεν τα βρήκε με την ομάδα του Γκάμπριελ Ρόχας. Τέλος επισημαίνουν ότι μια διερευνητική επαφή έκανε και ο Παναθηναϊκός.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »