Μάνος στον ΕΣΑΚΕ: «Αν ανεβεί με πραξικόπημα ο Ολυμπιακός δε θα παίξουμε εμείς»

  Ξεκάθαρος ήταν ο Μάνος Παπαδόπουλος κατά την τοποθέτησή του στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, σε υποθετική συζήτηση για το τι θα γίνει αν ανέβει ο Ολυμπιακός.

  ο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ βρίσκεται σε εξέλιξη και οι… τόνοι ανέβηκαν, όταν έγινε αναφορά στην πιθανότητα να ανέβει ο Ολυμπιακός στην Basket League. Ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, πήρε τον λόγο κι αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση. 

  Ο Μάνος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι «δε θα αποδεχθούμε να ανεβεί με πραξικόπημα ο Ολυμπιακός στην Α1. Αν ήθελε ας έφτιαχνε ομάδα να ανεβεί. Αν γίνει πραξικόπημα δε θα παίξουμε εμείς»!

  «Μας έφτυσε ως ΕΣΑΚΕ ζητώντας παράνομα κάτι που όλοι ομόφωνα έλεγαν ΟΧΙ και τώρα θα ανέβει με πραξικόπημα;» προσέθεσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »