Μάντζαρης: «Όταν παίζεις έτσι άμυνα στον Σλούκα, θα σε κάνει χαζό» (vid)

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, στο πλαίσιο της εκπομπής «Buzzer Builder» του Foxbet.gr, αναφέρθηκε εκτενώς στην εμφάνιση του Κώστα Σλούκα στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Παρί, αποθεώνοντας τη διορατικότητα και την ψυχραιμία του αρχηγού των «πράσινων».
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου, όπως τόνισε, ο Παναθηναϊκός «άνοιξε» το παιχνίδι μέσα από τη δημιουργία και τις σωστές αποφάσεις του Σλούκα:
Η ενδεκάδα κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν
«Η Παρί είναι μια ομάδα που, μέσα στο γήπεδό της, μπορεί να σε “σκοτώσει” με το up tempo παιχνίδι της. Όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός μπήκε και τα έβαλε όλα. Ο Σλούκας είχε διαβάσει όλες τις πάσες, μοίραζε παιχνίδι με τρομερή ακρίβεια και πέτυχε και τρία συνεχόμενα τρίποντα που άλλαξαν τη ροή του ματς».
Στη συνέχεια, ο Μάντζαρης εξήγησε πώς η άμυνα της Παρί ουσιαστικά «βόλεψε» τον αρχηγό του Παναθηναϊκού: «Όταν παίζεις τον Σλούκα heads out, όπως το έκανε η Παρί, είναι σαν να του δίνεις έτοιμο double-double. Αυτά είναι τα αγαπημένα του plays. Ο τρόπος που αμύνθηκαν ήταν το βούτυρο στο ψωμί του. Αν του δώσεις χώρο και χρόνο, θα σε “διαβάσει” και θα σε κάνει να φαίνεσαι αργός».
Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Σπάταλος Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία…
- Αμυντικό πρόβλημα και ήττα στο Μιλάνο
- Στο ΟΑΚΑ Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης! (pics)
- Μπακασέτας: Ο λόγος για τον οποίος ο Μπενίτεθ τον άφησε εκτός ενδεκάδας
- «Πρασίνισε» το Μιλάνο: Βροντερό παρών από τον κόσμο του Παναθηναϊκού! (pics+vid)







