Μαουρίσιο: «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα, είμαι όμως περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα»

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με του Άρη, μίλησε στις κάμερες της NOVA για την αναμέτρηση, όπως και για το τέλος της φετινής χρονιάς για το «τριφυλλιού», η οποία ολοκληρώνεται χωρίς τίτλους.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε με στόχο να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, παίζοντας κόντρα σε μία καλή ομάδα. Ωστόσο θέλαμε να δείξουμε ότι σε μια μεταβατική για εμάς περίοδο φεύγουμε με ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε, αλλά η ομάδα αν μη τι άλλο προσπάθησε. Για αρκετό διάστημα παίξαμε με λιγότερο παίκτη και δεν μπορώ να ξέρω αν θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη η κατάσταση ήταν διαφορετική. Το αποτέλεσμα πάντως δεν μας ικανοποιεί. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, ωστόσο διανύσαμε μια δύσκολη χρονιά, με πολλές αλλαγές, πολλούς τραυματισμούς. Παρόλα αυτά το παλέψαμε γιατί θέλαμε να λάβει μέρος η ομάδα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της νέας σεζόν, κάτι που δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο ντέρμπι στο κλείσιμο και θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Αν θα ήθελε να βάλει ένα τίτλο στην χρονιά που ολοκληρώνεται: «Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό ήθελα μόνο νίκες και την ομάδα ψηλά. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα, αλλά είμαι περήφανος που φοράω την φανέλα μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας».