Μαουρίσιο: «Όλοι όσοι δουλεύουν στον Παναθηναϊκό να δουν τις ευθύνες τους»

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε, ο Μαουρίσιο, τονίζοντας πως όλοι όσοι δουλεύουν στον Παναθηναϊκό να πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαουρίσιο:

«Είναι θλιβερή στιγμή. Όχι μόνο για σήμερα, αλλά για όλη τη σεζόν. Είχαμε έναν στόχο που δυστυχώς δεν πετύχαμε και φυσικά ότι ολοκληρώσαμε τη σεζόν με μία ήττα σε ένα ντέρμπι. Είναι στενάχωρο».

Για το αν υπάρχει κάτι θετικό να κρατήσει: «Όλη η χρονιά ήταν δύσκολη, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον τρόπο που θέλαμε. Άρα θεωρώ ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες για τη φετινή σεζόν. Δεν αναφέρομαι μόνο στους παίκτες, αλλά σε όλους όσους δούλευαν στον Παναθηναϊκό. Να δούμε τι λάθη κάναμε. Δεν μπορέσαμε να βρούμε την ισορροπία που χρειαζόταν. Τώρα ξεκινά μια ανάπαυλα που θα μας επιτρέψει να σκεφτούμε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Για το τι πρέπει να αλλάξουν: «Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Το βασικό είναι όλος ο κόσμος να δεχτεί τις ευθύνες του. Ο κάθε ένας που δουλεύει εδώ να κάνει την αυτοκριτική του και από εκεί και πέρα να δει μπροστά».