Μαραγκουδάκης: «Η Παναθηναϊκή Συμμαχία έχει απαξιωθεί… από τον Γιάννη Αλαφούζο»

Ο Θοδωρής Μαραγκουδάκης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Παναθηναϊκής συμμαχίας παραιτήθηκε λόγω του… Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά:

Κύριοι,
Έχοντας πλέον διαπιστώσει ότι ουδεμιά κοινή φιλοσοφία με συνδέει με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τα τεκταινόμενα σε αυτήν. Η διαπίστωση αυτή βεβαίως δεν είναι πρόσφατη, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις την έχουν επιβεβαιώσει πλήρως.
Ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία έχει συνειδητά απαξιωθεί από τον εμφανιζόμενο ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κύριο Γιάννη Αλαφούζο και αδυνατεί να εκπληρώσει το ρόλο της.
Ότι επιθυμώ πλέον ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΙΑ να υπάρχει ότι μπορεί να συμμετέχω κι εγώ προσωπικά στη διαδικασία συνειδητής διάλυσης και καταβαράθρωσης του Παναθηναϊκού την οποία βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας χωρίς να αντιδράμε σαν κόσμος.
Ότι η σύνθεση του Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι τέτοια ώστε να αποκλείει την οποιαδήποτε αντίδραση και παρέμβαση μέσω αυτού του οργάνου.
Ότι γίνεται συνειδητή προσπάθεια να ΜΗΝ λειτουργούν το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και η Γενική Συνέλευση, προκειμένου να αποφεύγεται ακόμα και η απλή συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν την ποδοσφαιρική ομάδα.
Ότι οποιεσδήποτε υποδείξεις για σημαντικά θέματα έγιναν από μένα κι από άλλα μέλη του Δ.Σ. κατά την ως τώρα θητεία του πετάχτηκαν από τον εμφανιζόμενο ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κύριο Γιάννη Αλαφούζο στον κάλαθο των αχρήστων, αν και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν κατά τραγικό για τον Παναθηναϊκό τρόπο από τα γεγονότα.
Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από το το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.
Επιφυλάσσομαι, όταν το κρίνω σκόπιμο, για ένα δημόσιο απολογισμό της θητείας μου μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο, πράγμα που οφείλω στον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τον υπεύθυνο εκ μέρους της ΠΑΕ για την Παναθηναϊκή Συμμαχία για την άψογη συμπεριφορά τους σε προσωπικό επίπεδο καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Αθήνα 20 Σεπτέμβρη 2017
Θοδωρής Μαραγκουδάκης

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.