Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Είσαι υπάλληλος του Μελισσανίδη – Αν μου βάλεις mute θα έρθω από εκεί»

Ο… κακός χαμός στη σημερινή (8/9) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μετά την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ. 

Μπορεί τελικά να υπήρξε υπαναχώρηση από πλευράς Μπένετ, ο οποίος έπειτα την έντονη αντίδραση που υπήρξε και την παρέμβαση του ίδιου του Τάκη Μπαλτάκου, αποφάσισε να πάρει πίσω τον ορισμό και να ψάξει για ξένο διαιτητή (ώστε να μην αναβληθεί το ντέρμπι), νωρίτερα όμως η ένταση στην ΕΕ της Ομοσπονδίας χτύπησε… κόκκινο. 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι σε έξαλλη κατάσταση, να ζητάει διακοπή του πρωταθλήματος και να φωνάζει πως: “είστε όλοι για τα σκουπίδια”!

Στη συνέχεια, δε, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός καταφέρθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κι εναντίον του ίδιου του Τάκη Μπαλτάκου, λέγοντάς του: “Είσαι ελεεινός, υπάλληλος του Μελισσανίδη”!

Ο πρόεδρος της Superleague είχε πάρει… φόρα κι έβαλε κατά πάντως με απρεπείς χαρακτηρισμούς, ενώ την ίδια στιγμή φώναζε από πάνω του και τον “κάλυπτε” (ο Μαρινάκης συμμετείχε διαδικτυακά) ο Τάκης Μπαλτάκος. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών εκτόξευε βέλη κατά πάντων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ του είπε πως: “αν συνεχίσεις έτσι, θα σου βάλω mute”, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να του απαντάει πως: “Αν μου βάλεις mute, θα έρθω από εκεί”

Πηγή: SDNA