Μαρινάκης στην ΕΠΟ: «Ξευτιλίζετε τον ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου»

  Με επιστολή του ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε «πυρά» προς την ΕΠΟ για τη λειτουργία της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

  Η διαμάχη ανάμεσα στον πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής (Super League) και την ΕΠΟ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της, Τάκη Μπαλτάκο συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιτέθηκε, μέσω επιστολής του, προς την ΕΠΟ αναφορικά με το ζήτημα της διαιτησίας, αναφέροντας πως στην ΕΠΟ επιχειρούν να ευτελίσουν τον ρόλο και τη σημασία της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.


  Αναλυτικά η επιστολή: 

  Προς

  Κοιν .            
      Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Ε. Π. Ο.

  Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΟ

  Επιτροπή Ελέγχου Διακυβέρνησης & Συμμόρφωσης ΕΠΟ 
  Υπόψιν Προέδρου, 
  Κας Δ. Μπιτζούνη  

  Μετά λύπης μου διαπιστώνω για άλλη μια φορά ότι η προσπάθειά σας να ευτελίσετε και να υποβαθμίσετε την σημασία και το ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται. 

  Συγκαλέσατε για σήμερα Πέμπτη μια συνεδρίαση προκειμένου μεταξύ άλλων να «συζητηθούν» και να «ληφθεί απόφαση» επί Κανονισμών τις τροποποιήσεις των οποίων κοινοποιήσατε προς τα Μέλη της ΕΕΠ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, ιδίως σε ό,τι αφορά τις προτάσεις που αφορούν στον Κ.Ι.Μ. και οι οποίες επηρεάζουν ουσιωδώς τη λειτουργία όλων των ΠΑΕ, οι τροποποιήσεις εισάγονται χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ουσιαστική διαβούλευση και ενώ η μεταγραφική περίοδος «ανοίγει» σε δυο ημέρες !!! 

  «Πληρώνει τη ρήτρα και παίρνει Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός»

  Η μεθόδευση είναι απαράδεκτη και υποδηλώνει μια ακραία θεσμική περιφρόνηση.  
  Είναι προφανές ότι επιδίωξή σας είναι να καταστήσετε την Ε.Ε.Π. ένα όργανο ανενεργό και «αναποτελεσματικό», ενώ θα έπρεπε να αποφασίζει για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κυριαρχικά. Γι’ αυτό το λόγο και αρνείστε επίμονα να υιοθετήσετε ένα κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΕΠ ώστε να λειτουργεί αυτή με διαφάνεια,  συστηματικά, και προς όφελος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εν συνόλω. 

  Σας επαναλαμβάνω ότι δεν προτίθεμαι να συμπράξω σε αυτή την προσπάθεια απαξίωσης. Οι Κανονισμοί και οι προτάσεις που μας διαβιβάσατε θα τεθούν υπόψη των Μελών της Superleague 1 και θα εισαχθούν στην ΕΕΠ εκ νέου προκειμένου να υποστούν τις απαραίτητες διορθώσεις.

  Ανακοίνωσε τις νέες αλλαγές η Ευρωλίγκα (pic)

  Έως τότε σας καλώ να απέχετε από οποιαδήποτε προσπάθεια να θέσετε σε εφαρμογή ένα θεσμικό πλαίσιο ερήμην του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οποιαδήποτε απόπειρα επικύρωσης των Κανονισμών που σήμερα εισάγονται στην ΕΕΠ από την Εκτελεστική Επιτροπή στην σημερινή της συνεδρίαση θα συνιστά απόλυτη περιφρόνηση της θεσμικής τάξης και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.    

  Ο Πρόεδρος της Super League 1
  Ευάγγελος Μαρινάκης

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια