Μαρούλης: «Όλη η Ελλάδα είδε την τελευταία φάση, παρ’ όλα αυτά εμείς φταίμε »

Ο Θάνος Μαρούλης ξεσπάει στο Prasinoforos.gr για την τελευταία φάση που έκρινε το παιχνίδι αλλά παράλληλα παραδέχεται πως οι πράσινοι έπρεπε να έχουν τελειώσει το ματς πιο νωρίς ώστε να μην έμπαιναν σε τέτοιες διαδικασίες.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

«Είμαστε απογοητευμένοι. Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται. Μας πνίγει το δίκιο για τον τρόπο που τελείωσε ο αγώνας, όλη η Ελλάδα είδε την τελευταία φάση. Παρ’ όλα αυτά εμείς φταίμε που οδηγήσαμε το ματς στην κόψη του ξυραφιού και ηττηθήκαμε με αυτόν τον τρόπο. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι της Κηφισιάς και δείχναμε έτοιμοι για την πρόκριση στον τελικό. Στο 4ο σετ όμως  με δικά μας συνεχόμενα λάθη ξέφυγε το σκορ και μοιραία το ματς πήγε στο τάι μπρέικ. Σε τέτοια ματς όταν είσαι καλύτερος και ανοίγεις παραθυράκι στον αντίπαλο, όλα γίνονται. Στο 5ο σετ και πάλι από τον 8ο πόντο και μετά κάναμε 4-5 λάθη. Η ομάδα έδειξε μεγάλη θέληση και πάθος άλλα από ένα σημείο και μετά παλεύαμε με λάθος τρόπο και βιαστήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι περιμένοντας την Κηφισιά να παραδώσει τα όπλα στο 2-1. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας για άλλη μια φορά, στεναχωρηθήκαμε πολύ, πικράναμε τον κόσμο μας και όσους είναι κοντά σε αυτήν την ομάδα.»

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.