Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα: Σκέψεις για λύση συμβολαίου από τον Ολυμπιακό!

Αρκετά μέσα τα οποία προσκύπτουν στην πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός,Βαγγέλη Μαρινάκη, θεωρούν αρκετά πιθανό να υπάρξει πρόωρο διαζύγιο της ομάδας του Πειραιά, με τον Βραζιλιάνο άσο, Μαρσέλο.

Εντείνονται τα δημοσιεύματα, τώρα που επήλθε διακοπή και , που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι αποφάσεων. Η κατάσταση του Μαρσέλο έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό και σκέψεις για λύση συμβολαίου.

Ο Ολυμπιακός θέλει να μειώσει το ρόστερ του, χρειάζεται γενναίες αποφάσεις ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει κι ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο. Ο Μαρσέλο έχει απογοητεύσει με το βάρος του, από ότι φαίνεται δεν δείχνει μεγάλη όρεξη να το παλέψει κι αν δεν αλλάξει κάτι, στην ΠΑΕ θα οδηγηθούν σε διακοπή της συνεργασίας.

Όλα αυτά αναφέρονται σε πλήθος δημοσιευμάτων από την ερυθρόλευκη πλευρά και σίγουρα μόνο τυχαία δε μπορούν να χαρακτηριστούν και δείχνουν το κλίμα που επικρατεί.

Από την άλλη ο Μαρσέλο δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει και μάλιστα το έπραξε και δημόσια σε πρόσφατη τοποθέτηση στο Instagram. Ο Μίτσελ όμως, όσες φορές επιχείρησε να τον χρησιμοποιήσει είδε τους αντιπάλους να επιτίθενται κατά κύματα από την πλευρά του κι έτσι αποφάσισε να τον κόψει από την αποστολή στα επόμενα παιχνίδια.

Το αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχει σκεπτικισμός αυτή τη στιγμή για το τι μέλλει γενέσθαι με πιθανότερη εκδοχή οι δυο πλευρές να οδηγηθούν σε πρόωρο διαζύγιο. Ένα διαζύγιο που θα βάλει σφραγίδα στη μεγαλύτερη μεταγραφή-φιάσκο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς μόλις δυο μήνες πριν η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε τον λαό της ομάδας στην υποδοχή, περίπου 27-28.000 έδωσαν δυναμικό παρών και 70 μέρες μετά υπάρχουν σκέψεις για λύση της συνεργασίας.

Πηγή: www.SDNA.gr