Δομάζος: «Μας παρακαλούσαν να μην τους βάλουμε πολλά γκολ»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για την ανακαίνιση της Λεωφόρου μίλησε και ο Μίμης Δομάζος φέρνοντας εικόνες από το παρελθόν τότε που οι αντίπαλοι τους παρακαλούσαν να μην βάλλουν πολλά γκολ.

Αναλυτικά:

«Ξεκίνησα από μικρό παιδί να παίζω μπάλα, όχι στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά… δίπλα στην αλάνα. Μετά μπήκα στο στολίδι μας! Γιατί εκείνη την εποχή, το γήπεδο της ομάδας ήταν στολίδι για εμένα. Θυμάμαι πως τελείωνα το σχολείο στις 14:00, βάζαμε τις τσάντες στην αλάνα και παίζαμε. Ερχόταν τότε ο προπονητής μας για να δει ένα παιδί με πολλά μαλλιά (σ.σ εννοώντας τον εαυτό του)!

Από τότε ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλους παίκτες και ομάδα. Θυμάμαι πως στη Λεωφόρο, πρώτα έβγαινε η αντίπαλη ομάδα και μας έλεγαν σας παρακαλούμε μην μας βάλετε πολλά γκολ. Ήξεραν πως όταν βγούμε στο γήπεδο, δεν είχαν καμία τύχη».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...