Μάσκες με σφραγίδα Παναθηναϊκού στη μάχη κατά του κορωνοϊού

  Μάσκες με τη σφραγίδα του Παναθηναϊκού διατίθενται από σήμερα από την πράσινη ΠΑΕ με το μεγαλύτερος μέρος των εσόδων να πηγαίνει στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

  Οι μάσκες βγαίνουν σε τρία διαφορετικά χρώματα, ενώ μπορεί κανείς να τις βρει τόσο στο eshop του τριφυλλιού, όσο και στο επίσημο κατάστημα της ομάδας αλλά και στο πανελλαδικό δίκτυο της Kappa.

  Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επίσημη ιστοσελίδα της:

  Η πανδημία του Κορονοϊού δημιούργησε -μεταξύ πολλών άλλων- την αναγκαιότητα της χρήσης μασκών προσώπου σε ό,τι αφορά την παραμονή μας σε κλειστούς χώρους όπου βρίσκονται και άλλα άτομα. Στην προσπάθεια να βοηθήσει την προσπάθεια μη εξάπλωσης του ιού αλλά και να συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη τη διάθεση μασκών προσώπου, ειδικά σχεδιασμένες για τους φίλους του Τριφυλλιού.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »