Ματιές σε Κουζμάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι στη θέση του αμυντικού χαφ πονάει και θέλει ενίσχυση. Έτσι, ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς.

Η θέση του αμυντικού χαφ στον Παναθηναϊκό τη φετινή καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, είναι μια θέση που θα απασχολήσει αρκετά τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτό διότι το πρόβλημα φέτος σε όλη την χρονιά ήταν τεράστιο και πρέπει να διορθωθεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα «Πράσινη», ο… εκλεκτός του Αντρέα Στραματσόνι για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς.

Ο Κουζμάνοβιτς ανήκει στην Βασιλεία, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2020 και μάλιστα έχει απολαβές που φτάνουν το 1 εκ ευρώ. Τη φετινή χρονιά ο παίχτης βρισκόταν στην Ιταλία και στην Ουντινέζε με τη μορφή δανείου. Επιπλέον ο προπονητής του Παναθηναϊκού τον γνωρίζει αρκετά καλά από την Ίντερ. Να αναφέρουμε ότι η περίπτωση του 29χρονου μέσου δεν είναι καθόλου εύκολη, όμως οι «πράσινοι» θα το παλέψουν, καθώς μιλάμε για μια εξαιρετική περίπτωση.

Τέλος, να σας μεταφέρουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ λέγεται ότι ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον παίχτη για να δει και τις δικές του προθέσεις και φυσικά να ξεκινήσει το λεγόμενο ψηστήρι.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...