«Ματιές του Παναθηναϊκού σε Εμφουλού»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γαλλία, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αμυντικού χαφ, Ομενούκε Εμφουλού, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το «https://www.footmercato.net/», ο Εμφουλού βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά και των Βαλένθια, Λοριάν Μπορντό.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο από υπέροχες ιστορίες και αυτή Εμφουλού είναι μία από αυτές. Προπονήθηκε στη Λιλ και πέρασε από την Ρεμ. Και με τις δύο ομάδες γνώρισε την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Στη συνέχεια όμως αποφάσισε να πάει σε μία χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα και έτσι πήγε στην Red Star. Μετλά από δύο σεζόν εκεί, η τελευταία στη Ligue 2, αποφάσισε να βρει τον εαυτό του στην Έλτσε.

Την προηγούμενη χρονιά, ο Εμφουλού ανακάλυψε τη La Liga, παίζοντας και απέναντι στην Ρεάλ του Μπενζεμά και στη Μπαρτσελόνα του Μέσι και είχε σημαντικό ρόλο στο να παραμείνει η ομάδα του στην πρώτη κατηγορία.

Το αθλητικό του προφίλ, το γεγονός ότι είναι ελεύθερος αλλά και οι 20 συμμετοχές του στην Λα Λιγκα των έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός, η Λοριάν και η Μπορντό ενδιαφέρονται πολύ για τον δυναμικό Κονγκολέζο».