«Μαζί για άλλα πέντε χρόνια Turkish Airlines και Euroleague»

Ο αντιπρόεδρος της Turkish Airlines μιλώντας στην Τουρκική εφημερίδα «Hurriyet», ενημέρωσε πως η τουρκική αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει στο πλευρό της Euroleague.

Μπορεί οι σχέσεις των δύο, να έχουν περάσει από…σαράντα κύματα ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης (2/6) στη γειτονική χώρα γράφτηκε πως η γνωστή εταιρεία θα συνεχίσει στο πλευρό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης για άλλα πέντε χρόνια και ο αντιπρόεδρός της ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες. 

«Η συνεργασία μας με την Euroleague συνεχίζεται. Υπάρχει μια σχέση μεταξύ της Turkish Airlines και της Euroleague για περισσότερα από δέκα χρόνια. Δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσά μας. Αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Πιστεύουμε πως θα παρουσιάσουμε τα θετικά νέα μαζί στο μέλλον», δήλωσε ο Γιαχά Ουστούν, που έχει θέση VP στην Turkish Airlines.

Έτσι, όλα δείχνουν πως η Euroleague κράτησε έναν ισχυρό «συμπαίκτη» στο πλευρό της για ακόμα πέντε χρόνια και το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.