Μαζί με Λεκαβίτσιους στο Άργος Ορεστικό

Λούκας Λεκαβίτσιους, Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αναχώρησε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού στο Άργος Ορεστικό, ώστε να παρακολουθήσει ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας.

Το πρωί της Δευτέρας, η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού αναχώρησε για την Καστοριά και, συγκεκριμένα, για το Άργος Ορεστικό, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους δεν μπορεί ακόμη να αγωνιστεί για τους «πράσινους» διότι έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί του πόδι, ωστόσο ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας και πήγε μέχρι την Καστοριά για να παρακολουθήσει ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης του κάθε παίκτη, αλλά και στο κομμάτι της τακτικής. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, λοιπόν, θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει τη φυσική κατάσταση του Λιθουανού. Αν τον κράταγε στην Αθήνα, δε θα μπορούσε να το κάνει αυτό, ενώ, τώρα, που το συμπεριέλαβε στην Καστοριά, δε θα τον ελέγξει αγωνιστικά, αλλά θα τον κάνει να κατανοήσει τις νοοτροπίες της ομάδας, βλέποντας, παράλληλα, και τη φυσική του κατάσταση, αλλά και το πότε θα είναι έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

0 0 Ψήφοι
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα ασχόλια