Με οκτώ τοξοβόλους ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχει στον αγώνα Τοξοβολίας που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Νεμέα και μέρος θα λάβουν οκτώ αθλητές σε επτά κατηγορίες.

Συγκεκριμένα θα λάβουν μέρος οι: Κωνσταντόπουλος Δημήτριος-Ολυμπιακό τόξο (recurve) Ανδρών Α, Κουκουζέλης Ανδρέας Ολυμπιακό τόξο (recurve)Νέων Ανδρών Α, Διαμαντοπούλου Ελένη- Ολυμπιακό τόξο (recurve) ΓυναικώνΒ, Βογιατζή Αθηνά-Κωνσταντίνα- Ολυμπιακό τόξο (recurve) Πανκορασίδων, Μακρής Γεώργιος-Αναπτυξιακό Ολυμπιακό (recurve) Ανδρών, Κυριακόπουλους Κυριάκος-Αναπτυξιακό Σύνθετο (compound) Ανδρών, Μπάγκος Μιχαήλ-Αναπτυξιακό Σύνθετο (compound) Ανδρών και Λιούτα Σταυρούλα-Αναπτυξιακό Ολυμπιακό (recurve) Γυναικών.

Προπονητής της «πράσινης» αποστολής ο Αλέξανδρος Παμβουξόγλου.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...