Με απόφαση Αυγενάκη απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση στο Βόλο! (pic)

  Πλέον και με την σφραγίδα του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη γίνεται γνωστό ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Βόλο.

  Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (26/4 18:00) θα αντιμετωπίσει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο και οι φίλοι του «Τριφυλλιού» ετοιμάζονται για μια ακόμα οπαδική παράσταση, ανάλογη με εκείνη του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

  Ωστόσο, στα σχέδια αυτά εμπόδιο στάθηκε η πρόταση της Αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας, να μην εκδοθούν καθόλου εισιτήρια για τους φίλους του Παναθηναϊκού.

  Παρ΄ όλα αυτά την ευθύνη καλείται να πάρει το υφυπουργείο αθλητισμού για τη χορήγηση ή μη εισιτηρίων στους φίλους του Παναθηναϊκού.

  Τελικώς το Υπουργείο αποφάσισε, κατόπιν συνεδρίασης, να χορηγήσει… με αστερίσκο εισιτήρια στους «πράσινους», καθώς επιτρέπει την έκδοση εισιτηρίων, όχι όμως και την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών.

  Μένει να δούμε εάν μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης υπάρξει κάποια νέα εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα.

  Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση αναφέρει:

  Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

  «Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε.
  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 6ης αγωνιστικής των Play Offs της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26-04-2023 και ώρα 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

  Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων
  ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές
  ».

  Δείτε παρακάτω το σχετικό έγγραφο:

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια