«Με αυτή τη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός απαντάει ιδανικά στον Ολυμπιακό»

  Ο Ντονάτας Ουρμπόνας, μέσω του podcast του, ανέφερε τη μεταγραφή που θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός ως… απάντηση σε αυτές του Ολυμπιακού.

  Ο Ντονάτας Ουρμπόνας σχολίασε τη μεταγραφή που θα ήταν ιδανική ως απάντηση για τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο ίδιος ανέλυσε τη συμφωνία του Εξάστερου με την AKTOR, ενώ έδωσε το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ ως την τέλεια απάντηση στους Πειραιώτες που πήραν τον Μήτρου-Λονγκ.

  Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Απ’ ότι έχω μάθει, ο νέος χορηγός του Παναθηναϊκού (σ.σ AKTOR) έχει ήδη εμπλακεί και αυτό επηρέασε τις μεταγραφές της offseason, βοηθώντας να χτιστεί το ρόστερ. Ήταν θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Δεν είναι ότι μπαίνουν τώρα στον σύλλογο και θα γίνουν μεταγραφές. Ο Παναθηναϊκός πάντα μπορεί να κρατήσει κάποια χρήματα εκ των προτέρων για να χτίσει και να βελτιώσει την ομάδα.

  «Παναθηναϊκός για Μίτσιτς και Ταβάρες»

  Θα ήταν μία εξαιρετική απάντηση στον Ολυμπιακό να πάρει τον Ντόρσεϊ που έχει ελληνικό διαβατήριο, αφού ο Ολυμπιακός πήρε τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, κάποιον δηλαδή που πρόκειται να πάρει ελληνικό διαβατήριο. Αν θέλουν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό στην αγορά, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα ήταν μία αναβάθμιση».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια