Με αυτόν τον τρόπο θα δουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» την ευρωπαϊκή επιστροφή στο μπάσκετ γυναικών

    Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την Πέμπτη(14/10, 20:00) δίνει τον πρώτο του αγώνα στο Eurocup απέναντι στην Πολκοβίτσε στο ΟΑΚΑ.

    Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος θα υποδεχτούν την ισχυρή πολωνική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται η Άρτεμις Σπανού, και παρότι το ματς ήταν έτοιμο να διεξαχθεί χωρίς κάλυψη, εξαιτίας των παράλογων απαιτήσεων της ΕΡΤ, θα μεταδοθεί κανονικά.

    Η κρατική τηλεόραση ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να αναλάβει εξ ολοκλήρου τα έξοδα για να δείξει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και μάλιστα από το ERTflix. Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζήτησης με την ΕΡΤ και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός Α.Ο αποφάσισε να βγει εκτός κεντρικής διαχείρισης σε όλα τα ομαδικά του αθλήματα.

    Ο αγώνας με την Πολκοβίτσε, λοιπόν, θα μεταδοθεί από τη διαδικτυακή τηλεόραση του SDNA αλλά και την υβριδική του Open TV, πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ, για όσους διαθέτουν smart tv.