Με φίλους του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκε ο Διαμαντίδης (vid)

Όπως γνωρίζετε, ο Παναθηναϊκός έκανε χθες βράδυ το ”μπρέικ” στην έδρα του Ολυμπιακού και μετέφερε τη σειρά των τελικών στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Μετά τη λήξη του αγώνα, όμως, υπήρξε μια στιγμή απολύτως αξιέπαινη.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένας ζωντανός μύθος εντός γηπέδων και ένας εκπληκτικός άνθρωπος εκτός γηπέδων. Όταν έληξε ο αγώνας του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ολυμπιακού, υπήρξαν κάποιοι φίλοι των ”ερυθρόλευκων” που επιθυμούσαν να φωτογραφηθούν με τον 3D. Επειδή ο Διαμαντίδης δεν αρνείται ποτέ να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του, δεν αρνήθηκε ούτε σε αυτή την περίπτωση. Τουναντίον, φωτογραφήθηκε με μεγάλη προθυμία με φίλους του Ολυμπιακού, σε μια κίνηση που δείχνει πως ο θαυμασμός και ο σεβασμός προσπερνούν τα όρια των ομάδων.

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο εδώ:

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...