Με Γιάκομπσεν η κορυφαία ομάδα της σεζόν

  Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος της Volleyleague για την σεζόν 2020-21. Μέσα ο Γιάκομπσεν!

  Αναλυτικά:

  Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οι προπονητές των ομάδων της Volley League επέλεξαν τους κορυφαίους αθλητές της καλύτερης ομάδας της σεζόν (2020-21) καθώς επίσης και τον καλύτερο αθλητή Κάτω 20 ετών, τον καλύτερο προπονητή και το καλύτερο δίδυμο διαιτητών.

  Ανέδειξαν επίσης τον καλύτερο προπονητή της σεζόν, τους καλύτερους διαιτητές και τον καλύτερο νέο (Κάτω 20 ετών) αθλητή του πρωταθλήματος.

  Βασική προϋπόθεση είναι πως δε μπορούν να ψηφίζουν αθλητές από την ομάδα τους και φυσικά τον εαυτό τους.

  Τα μέλη της κορυφαία; ομάδας 2020-21 που προέκυψε και ανακοινώνεται σήμερα 14 Ιουνίου 2021 θα βραβευτούν στην εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος 2021-22. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχεί αναδειχτεί και έχει βραβευτεί ο Κώστας Στιβαχτής ως MVP Βίκος Cola της σεζόν 2020-21.

  ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ

  Στη θέση των διαγωνίων ισοψήφισαν ο Έρμανς Έγκλεσκαλνς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) και ο Μπραμ Βαν ντε Ντρις (ΠΑΟΚ) που έλαβαν από 4 ψήφους (8 ήταν οι προπονητές που ψήφισαν). Ως δεύτερο κριτήριο λήφθηκαν οι διακρίσεις των αθλητών μετά από κάθε αγωνιστική. Ο Έγκλεσκαλνς είχε 7 παρουσίες ως καλύτερος διαγώνιος στις αγωνιστικές του πρωταθλήματος έναντι 6 του Βαν ντε Ντρις.

  Στη θέση των ακραίων ισοψήφισαν ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) και ο Κριστιάν Φρομ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) που συγκέντρωσαν από 4 ψήφους. Τη θέση στην καλύτερα ομάδα πήρε ο Μιγιαήλοβιτς που είχε 7 διακρίσεις στις καλύτερες ομάδες των αγωνιστικών, έναντι 6 του Φρομ. Ο Ζίγκα Στερν (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ) έλαβε 5 ψήφους. Επίσης 2 ψήφους έλαβε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ) και 1 ο Βόγιν Τσάτσιτς (Παναθηναϊκός Α.Ο.).

  Στη θέση των κεντρικών ισοψήφισαν ο Αλεξάντερ Όκολιτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) και ο Ανδρέας Ανδρεάδης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) πήραν από 3 ψήφους αλλά τη θέση στην καλύτερη ομάδα πήρε ο Όκολιτς που είχε 3 παρουσίες στις καλύτερες ομάδες, έναντι 2 του Ανδρεάδη. Ο Αντρέ Μπράουν (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ) πήρε 6 ψήφους. Ο Λούκας Ρανγκέλ (Παναθηναϊκός Α.Ο.) και ο Τάσος Γάτσης (Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας) πήραν από 2 ψήφους.

  Στη θέση των λίμπερο ο Δημήτρης Ζήσης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) πήρε 5 ψήφους, έναντι 3 του Μενέλαου Κοκκινάκη (Π.Α.Ο.Κ.).

  Στη θέση των πασαδόρων ο Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός Α.Ο.) πήρε 4 ψήφους έναντι 2 ψήφων του Κώστα Στιβαχτή (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) και 2 ψήφων του Κώστα Προύσαλη (Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας).

  Στον καλύτερο αθλητή Κ20 ο Σπύρος Χανδρινός (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων) πήρε 7 ψήφους και 1 ψήφο πήρε ο Μάρκου.

  Στους καλύτερους διαιτητές ο Νώντας Γεροθόδωρος πήρε 7 ψήφους, ο Χαράλαμπος Παπαδογούλας 4 ψήφους, ο Μανώλης Γεωργιάδης 2 ψήφους και από μία ψήφο Λεμονιά Μουλά, Αλέξανδρος Μυλωνάκης και Στέλιος Παπακοσμάς.

  Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ 2020-21 – ΒΕST OF THE BEST 2020-21

  Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

  Διαγώνιος: Έρμανς Έγκλεσκαλνς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

  Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

  Ακραίοι: Ζίγκα Στερν (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ), Νικολά Μιγιαήλοβιτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

  Κεντρικοί: Αντρέ Μπράουν (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ), Αλεξάντερ Όκολιτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

  Νέος βολεϊμπολίστας Κάτω 20 ετών: Σπύρος Χανδρινός (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων)

  Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

  Διαιτητές: Νώντας Γεροθόδωρος, Χαράλαμπος Παπαδογούλας