«Με Γιαννακόπουλο η συνάντηση της ΚΑΕ για τον Βοτανικό»

  Σύμφωνα με την εκπομπή «Total Football» και τον δημοσιογράφο Βασίλη Παπαθεοδώρου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα εκπροσωπήσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην συνάντηση της με τον δήμο Αθηνών.

  Αναλυτικά:

  «Την Παρασκευή έρχεται μια σημαντική μέρα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, γιατί τότε ορίστηκε η συνάντηση με τον Δήμο Αθηναίων και για πρώτη φορά θα γνωστοποιηθεί η πρόταση της Πολιτείας σε σχέση με το κλειστό γήπεδο στον Βοτανικό.

  Εξίσου σημαντικό είναι ότι τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει στη συνάντηση ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλου. Θυμίζουμε ότι έχουν περάσει έξι μήνες, χωρίς να έχει ενασχόληση με τα καθημερινά θέματα της ομάδας.

  Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η παρουσία του δεν σημαίνει επιστροφή στα κοινά. Είναι όμως ένα θέμα κομβικής σημασίας, διότι η οικογένεια Γιαννακόπουλοι είναι 40 χρόνια στον Παναθηναϊκό και μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να την ακούσει άλλος. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε διαδικασία πώλησης. Αντιλαμβάνεστε ότι άλλο πράγμα είναι να πωλείται ο Παναθηναϊκός με γήπεδο».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.