Με τον κόσμο στο πλευρό του στο Πανθεσσαλικό θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός!

  Αν και τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια σύγχυση αναφορικά με τη παρουσία των «πράσινων» φίλων στο Βόλο, στη σύσκεψη που έγινε Παναθηναϊκός και Βόλος συμφώνησαν να πάρει εισιτήρια το Τριφύλλι για την αναμέτρηση της Τετάρτης 26/04.

  Σύγχυση δημιουργήθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αναφορικά με το αν η ΠΑΕ Βόλος θα δώσει εισιτήρια για το ματς της 6ης αγωνιστικής των playoffs. Τότε το Τριφύλλι δοκιμάζεται στο Πανθεσσαλικό, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας (Τετάρτη 26/04). Κάτι που δεν ισχύει, καθώς οι Πράσινοι συμφώνησαν κανονικά να πάρουν τα εισιτήρια που χρειάζονται.

  Το τυπικό έγγραφο της αστυνομίας που υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις, αφορά την οργανωμένη μετακίνηση και υπάρχει σε όλα τα ματς ουσιαστικά των μεγάλων ομάδων στην επαρχία. Αυτό δεν απαγορεύει την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Κι έτσι αναμένεται να συμβεί και τώρα.

  Πριν δύο μέρες μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης. Εκεί δεν τέθηκε θέμα για τα εισιτήρια που θα ζητήσει ο Παναθηναϊκός. Αποφασίστηκε να πάρει κανονικά τον αριθμό που θέλει το Τριφύλλι, με το νούμερο να καθορίζεται ανάλογα τις ανάγκες των φιλοξενούμενων στο Πανθεσσαλικό.

  Άλλωστε στις δύο φορές που υπήρξε μαζική παρουσία φίλων του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό αυτή τη σεζόν-ειδικά στο ματς Πρωταθλήματος ήταν σχεδόν όλο το γήπεδο-δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό πρόβλημα με τη συμπεριφορά του κόσμου να είναι άψογη.

  Επιπρόσθετα, η ΠΑΕ Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος έχουν γνωστοποιήσει πως θα δίνουν κανονικά εισιτήρια σε όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες, πλην του Άρη.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια