Με νέο χορηγό ο Ερασιτέχνης

  Ο Ερασιτέχνης Παναθηνηϊκός με ανακοίνωση του παρουσίασε την νέα συνεργασία με ην KYANA HELLAS Α.Ε.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «O Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την KYANA HELLAS Α.Ε., που θα αποτελέσει χορηγός της Ακαδημίας Mπάσκετ και πιο συγκεκριμένα της ομάδας παγκορασίδων του Συλλόγου για τη σεζόν 2017/18.

  Η εταιρία ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E. δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από μία ομάδα 5 ανθρώπων με κοινό όραμα για μία καινοτόμο πρόταση στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου. Είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, ενώ σπουδαία είναι και η συμβολή της στην υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, αθλητικών συλλόγων και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »