Με… «παραθυράκι» από την UEFA για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός με τη Super League θα επιχειρήσουν να πάρουν την αδειοδότηση, μέσω της ειδικής δυνατότητας που δίνει η UEFA σε κάθε ομοσπονδία να χορηγήσει περίοδο χάριτος σε ομάδες λόγω «ειδικών συνθηκών».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο, καθώς κινδυνεύει με υποβιβασμό, αλλά και με το ενδεχόμενο να μην εξασφαλίσει άδεια για τη συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της “LiveSport” η UEFA δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ομοσπονδία να χορηγήσει περίοδο χάριτος τριών ετών σε ομάδες με «ειδικές συνθήκες», έτσι ώστε να καταφέρουν να πάρουν άδεια και να μη διαλυθούν.

Για να πραγματοποιηθεί αυτό και στο τριφύλλι θα πρέπει οι πράσινοι να ενημερώσουν τη Λίγκα, ποιες είναι οι «ειδικές συνθήκες» που αντιμετωπίζουν καθώς επίσης και να παρουσιάσουν ένα πλάνο τριετίας για την αποπληρωμή των χρεών και μείωση του μπάτζετ. Με τη σειρά της η Super League θα ενημερώσει τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Τη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως έχει ήδη κοιτάξει η διοργάνωση με τον  Βαγγέλη Γραμμένο εδώ και 3-4 μήνες περίπου.

Τα περιθώρια όμως στενεύουν, καθώς οι ομάδες πρέπει μέχρι τέλος του μήνα να έχουν ήδη έτοιμους τους φακέλους τους και η διοργάνωση θα πρέπει να βιαστεί για να ενεργοποιήσει το «παραθυράκι» της UEFA.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...