Με ψήφους 5-0: Επαναλαμβάνεται ο αγώνας Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΚΕΔ απέρριψε με ψήφους 5-0 την έφεση του Ολυμπιακού και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό επαναλαμβάνεται από την αρχή, για μια σειρά από παρατυπίες της διαιτητικής ομάδας.


Και τελικά… επανάληψη στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών! Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί ξανά τον Παναθηναϊκό στο βοηθητικό του ΣΕΦ, αφού τα τέσσερα μέλη της ΚΕΔ (Ζαβλανός, Συμεωνίδης, Ταβουλαρέας, Μητσόπουλος) συμφώνησαν με την πρωτοβάθμια απόφαση του Κώστα Κορομηλά και δικαίωσαν τους «πράσινους», αφήνοντας έκθετο ένα ολόκληρο σύστημα που ούρλιαζε για να μην μετρήσει ένα καλάθι που ακυρώθηκε από το… youtube του Ολυμπιακού.

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΚΕΔ απέρριψε με ψήφους 5-0 την έφεση του Ολυμπιακού και έκρινε πως στο Game 1 υπήρξε σειρά από παρατυπίες της διαιτητικής ομάδας, κάτι που ανέδειξε από την πρώτη στιγμή το SDNA, τόσο σε ό,τι αφορά το καλάθι της Ριντ στο τέλος, όσο και για την αντιμετώπιση της φάσης, που ήταν αντίθετη με τους κανονισμούς της FIBA.

Η μοναδική συζήτηση που προέκυψε στην ΚΕΔ είχε να κάνει με το αν θα διεξαχθεί παράταση ή ολόκληρος ο αγώνας, καταλήγοντας στο δεύτερο, δεδομένων των κανονισμών της FIBA που υπαγορεύουν αυτή την εξέλιξη.

Έτσι, οι τελικοί ξεκινούν από το 1-1 και οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα μπουν ξανά στο παρκέ για τον πρώτο τελικό, με στόχο να φτάσουν τις τρεις νίκες που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή. Αναμένεται να ανακοινωθεί πλέον η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Πηγή: SDNA.gr