Με συμβολική χρέωση το Παναθηναϊκός-Λαμία στο «Παναθηναϊκός TV»!

  Στο φιλικό του «Τριφυλλιού» με τη Λαμία θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά το σύστημα pay per view στο «paotv.gr»

  Για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί το σύστημα pay per view στο «Παναθηναϊκός TV» με την χρέωση να είναι εντελώς συμβολική, ώστε οι χρήστες να εξοικειωθούν με το σύστημα χρέωσες pay per view.

  Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

  Ο Παναθηναϊκός δίνει το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 18:30 το τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Λαμία στο «Γ. Καλαφάτης». Ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το «Παναθηναϊκός TV» μέσα από το paotv.gr, με τηλεοπτική αναμετάδοση από το CosmoteSport 1.

  Πλέον το «Παναθηναϊκός TV» περνάει στην επόμενη φάση του. Προκειμένου να εξοικειωθούν οι φίλαθλοι με το σύστημα χρέωσης pay per view, το φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία θα έχει συμβολική χρέωση 0,10 € στους χρήστες του paotv.gr. Πιο συγκεκριμένα πατώντας εδώ μπαίνετε στη σελίδα όπου συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και μέσω της Viva κάνετε την πληρωμή των 0,10 ευρώ. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη διαδικασία και στη συνέχεια όταν φτάσει η στιγμή που θέλετε να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του αγώνα, συνδέεστε στο paotv.gr και πλέον βλέπετε το παιχνίδι.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »