Με τέσσερις απόντες η σημερινή προπόνηση!

Στον Παναθηναϊκό τα προβλήματα γενικότερα καλά κρατούν, καθώς πέρα από τα διοικητικά η ομάδα έχει να ασχοληθεί και με το αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί όπου μετράει αρκετές απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού διεξάχθηκε με τέσσερις απόντες. Πιο αναλυτικά οι Κουρμπέλης και Λουτσιάνο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ Μολίνς, Μυστακίδης δεν βρέθηκαν στο Κορωπί διότι είχαν άδεια.

Τέλος να αναφέρουμε ότι βασικοί στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ έκαναν αποθεραπεία. Όσοι δεν αγωνίστηκαν προχώρησαν σε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, αερόβιες ασκήσεις και πιεστικά παιχνίδια.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.