Με το «πράσινο» τσάρτερ στη Λιέγη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως όσοι θελήσουν να βρεθούν στο πλάι της ομάδος στην Λιέγη θα πρέπει να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή του τριφυλλιού.

Αναλυτικά:

Περιορισμένος αριθμός θέσεων για το ταξίδι του Παναθηναϊκού στο Βέλγιο.

Με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης («Μορίς Ντουφράσν», Πέμπτη 20/10, 20:00 ώρα Ελλάδας) ενημερώνουμε τους οπαδούς της ομάδας μας ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων στο τσάρτερ με το οποίο θα ταξιδέψει στο Βέλγιο η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Το κόστος του ταξιδιού, το οποίο συμπεριλαμβάνει τα αεροπορικά, τη διαμονή, τις μετακινήσεις καθώς και το εισιτήριο του αγώνα ανέρχεται στα 600€.

Όσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού επιθυμούν να κλείσουν θέση, μπορούν να απευθύνουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@pao.gr.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.