Με τον Αλαφούζο στο Φάληρο!

Ο Γιάννης Αλαφούζος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο θα είναι στο πλευρό της ομάδας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του τριφυλλιού θα βρεθεί μαζί με την αποστολή της ομάδας προς το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, ωστόσο σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα πριν την έναρξη του ντέρμπι και να βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο ως αρχηγός αποστολής της ομάδας.

Όπως έκανε και με την ΑΕΚ έτσι και με τον Ολυμπιακό, ο Έλληνας επιχειρηματίας θα βρεθεί δίπλα στην ομάδα και συγκεκριμένα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τα μπουθ του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.