Με αρκετά προβλήματα θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στη Μύκονο Betsson, καθώς ο Εργκίν Άταμαν δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες.
Συγκεκριμένα, εκτός έμεινε ο Κένεθ Φαρίντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην κνήμη του αριστερού του ποδιού, πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να ενισχύσει το τριφύλλι στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Παράλληλα, απών θα είναι και ο Κέντρικ Ναν, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει σπασμό στον αυχένα, με το τεχνικό επιτελείο των πρασίνων να επιλέγει να τον προφυλάξει.
«All in» Αλαφούζου για Γένσεν – Η προσφορά «χρυσάφι» στην Μπρέντφορντ
Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον αριστερό αστράγαλο και δεν είναι σε θέση να δώσει το «παρών».
Φυσικά, εκτός παραμένει ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- «All in» Αλαφούζου για Γένσεν – Η προσφορά «χρυσάφι» στην Μπρέντφορντ
- Σολούκος: «Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται βοήθεια απο εξωγενείς παράγοντες»
- Παναθηναϊκός Σε ακρόαση η ΚΑΕ για όσα συνέβησαν στο Game 2
- Αταμάν: Κλήθηκε σε απολογία επειδή… έβγαλε το σακάκι του!
- Παναθηναϊκός: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ








