Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague για όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνος με τον Ολυμπιακό.

Με βάση τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων διακοσίων πενήντα (5.250,00) ευρώ.”

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.