Μεγάλη Παναθηναϊκή βραδιά! (Pics)

Χθες πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η κοπή πίτας των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού. Το Prasinoforos.gr βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει δηλώσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την συνάντηση. 

Επιμέλεια: Βασίλης Ντούτσης

Με περίσσια λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε χτές, στο st.george Lycabettus, η ετήσια κοπή της πίτας των παλαιμάχων όλων των αθλημάτων του Παναθηναικού Αθλητικού Ομίλου.

Η βραδιά ξεκίνησε με την δέουσα απότιση φόρου τιμής σε 3 εκλεκτές προσωπικότητες της παναθηναικής οικογένειας, που έφυγαν από την ζωή, τον παρελθόντα χρόνο, και ήταν η Λάουρα Μακροπούλου, ο Βαγγέλης Πανάκης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Στην συνέχεια ο γραφών είχε την μέγιστη τιμή, να τον τοποθετήσει ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και ψυχή της εκδήλωσης Θεόδωρος Συνοδινός, να κάτσω δίπλα στην μέγιστη μορφή του παναθηναικού ρεπορτάζ, κύριο Γεώργιο Δόγα, ο οποίος στο σύντομο διάστημα μου διηγήθηκε ανέκδοτες ιστορίες από το παρελθόν, και κυρίως στιγμές από τον τιμηθή χτές, από τον σύλλογο παλαιμάχων, Τότη Φυλακούρη.

Τον λόγο έλαβε αργότερα ο Πρόεδρος του συλλόγου Κύριος Απόστολος Κόντος, ο οποίος ευχαρίστησε το πλήθος των αθλητών, που πλημμύρησε την αίθουσα, τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι κάποιοι από αυτούς τους αθλητές, κάποτε γέμισαν ολόκληρα στάδια, ενώ σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Prasinoforos.gr ανέφερε ότι «πραγματικός σκοπός του συλλόγου είναι να προσφέρει βοήθεια σε ευπαθή παλάιμαχα μέλη του Παναθηναικού αθλητικού ομίλου, που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες που δοκιμάζεται ο τόπος μας». Ακολούθησε ομιλία του γενικού γραμματεα του συλλόγου κυρίου Γιώργου Λιβέρη ο οποίος αναφέρθηκε στο σύνολο της προσφοράς του Παναθηναικού στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Έπειτα ακολούθησαν οι βραβεύσεις συνολικά έξι, οι οποίες παρέλαβαν τα τρόπαια τους, από το σύνολο της πολιτικής, ακαδημαικής και αθλητικής ηγεσίας του τόπου παρεβρέθηκε στην εκδήλωση. Κατά σειρά τιμήθηκαν οι Τότης Φυλακούρης, Μιχάλης Κυρίτσης, Τούλα Καλέντζου, Δημήτρης Κουλούρης, Νίκος Βλασόπουλος και Δημήτρης Σάββας για την συνολική τους προσφορά στο τριφύλλι. Η βραδιά έκλεισε με μία άκρως παναθηναική παναθηναική συζήτηση συνοδεία ενός απίστευτου μπουφέ που είχε φροντίσει να προσφέρει στους καλεσμένους, η ψυχή της βραδυάς, κύριος Θεόδωρος Συνοδινός.

ΣΕε αποκλειστικές δηλώσεις του Αριστείδη Καμάρα στο Prasinoforos.gr ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις φέρνουν πιό κοντά τον κόσμο του παναθηναικού, ενώ αναφέρθηκε ότι ο πάο ακόμα μιά φορά πρωτοπορεί αφού είναι ο μόνος σύλλογος που έχει σύνδεσμο παλαιμάχων όλων των αθλημάτων αφού ο Ολυμπιακός έχει μόνο ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Ακολουθεί πλούσιο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό:

 

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »