Μεγάλη πρόταση της Άντερλεχτ σε Χούλτ

  Η Βελγική ομάδα έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίχτη και έχει προτείνει μια άκρως δελεαστική πρόταση για τον πελάτη του.

  Συγκεκριμένα φαίνεται ότι προτείνει 1 εκατ. ευρώ συμβόλαιο στον παίκτη και 150.000 ευρώ στον μάνατζερ ως προμήθεια με τον όρο βέβαια ότι ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει ο Παναθηναικός να μην του καταβάλει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου τη δόση του Οκτωβρίου, ώστε να έχει το δικαίωμα να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος ο Σουηδός. Βεβαίως στο τριφύλλι σαφώς και ξέρουν ότι αν συμβεί αυτό θα χάσουν τον παίκτη «τζάμπα» γι αυτό και θα προσπαθήσουν να μην του χρωστάνε όυτε ένα ευρώ μιάς και υπάρχουν ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Παρόλ’ αυτά ακόμα και αν δεν μείνει ελεύθερος οι Βέλγοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν πρόταση στον Παναθηναικό αλλά προσφέροντας μικρότερο συμβόλαιο στον παίκτη.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »