Μεγάλο «deal» για την ΚΑΕ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία Accenture.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλωσορίζει την Accenture στο δίκτυο των συνεργατών της ως Επίσημο Υποστηρικτή της ομάδας.

Δύο κορυφαία brands ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία στρατηγικής σημασίας και πάντα στο πλαίσιο της επιθυμίας της ΚΑΕ να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Μέσω της υπηρεσίας FRM (Fan Relationship Management) θα χτιστεί η βάση δεδομένων όπου με τα ειδικά μοντέλα ανάλυσης της Accenture η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα λαβει την απαραίτητη υποστήριξη ώστε να κατανοήσει περισσότερο το προφίλ και τις ανάγκες των φιλάθλων. Στη συνέχεια σε συνεργασία με την Accenture η ΚΑΕ θα υλοποιήσει το campaign management system της μέσω του οποίου θα προγραμματίζει στοχευμένες καμπάνιες για τους φιλάθλους της και θα σχεδιάσει το loyalty scheme για αυτούς.

Άλλωστε οι υψηλών προδιαγραφών παροχές και υπηρεσίες των φιλάθλων αποτελούν βασικό θεμέλιο για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η Accenture είναι από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, στρατηγικής, τεχνολογίας, digital και outsourcing. Απασχολεί πάνω από 358.000 συμβούλους, διαθέτει γραφεία σε 120 χώρες και κύκλο εργασιών στα $31 δις (οικονομικό έτος 2015). Στην Ελλάδα απασχολεί πάνω από 500 συμβούλους. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες Τηλεπικοινωνιών, Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, Καταναλωτικών Προϊόντων, Λιανικής Πώλησης και Ενέργειας. Εξυπηρετεί κυρίως πελάτες σε Ελλάδα, Κύπρο, Βαλκάνια και Μέση Ανατολή».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.