Αντέδρασαν στο άκουσμα των μειώσεων οι παίκτες!

  Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης ενημέρωσε τους συμπαίκτες του τη Δευτέρα στο Κορωπί για τις μειώσεις των συμβολαίων και οι πράσινοι αντέδρασαν στην πλειοψηφία τους αρνητικά σε αυτό το ενδεχόμενο.

  Αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ειδικότερα από τους ξένους παίκτες της ομάδας όσον αφορά το ενδεχόμενο μειώσεων στα συμβόλαιά τους για τη φετινή σεζόν (που μπορεί να φτάσει το 33% στο σύνολο της σεζόν!) προέκυψαν τη Δευτέρα στο Κορωπί.

  Ο αρχηγός του τριφυλλιού Δημήτρης Κουρμπέλης ενημέρωσε τους συμπαίκτες του για την πρόταση των περικοπών από τη Λίγκα και αφού οι πράσινοι έβαλαν κάτω τα δεδομένα, προέκυψαν ατάκες του τύπου «δεν συμφωνούμε με τίποτα σε τέτοιες μειώσεις».

  Το ζήτημα ωστόσο δεν αφορά μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά σε όλες τις ομάδες και παραμένουν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις της με τον ΠΣΑΠ, προκειμένου να βρεθεί λύση.

  Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένουν τη δόση Φεβρουαρίου και ο Κουρμπέλης τους μετέφερε ότι έχει λάβει διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση ότι θα δοθεί όλο το ποσό, δίχως να υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη ημερομηνία.

  Οι γενικότερες μειώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών πάντως είναι σαφώς ένα θέμα που θα απασχολήσει όλες τις ομάδες.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »