Μείωση 11% στον ΦΠΑ των εισιτηρίων!

  Μια πολύ σημαντική «ανάσα» αναμένεται να πάρουν οι ομάδες μιας και ο φόρος στα εισιτήρια αναμένεται να μειωθεί σημαντικά.

  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr, η Κυβέρνηση ετοιμάζει πακέτο φοροελαφρύνσεων που επηρεάζει σημαντικά τον αθλητισμό, καθώς ο ΦΠΑ στα εισιτήρια θα μειωθεί στο 13%, ενώ μειώθηκε και ο φορολογικός συντελεστής στα συμβόλαια των προπονητών. Αυτό βέβαια είναι κάτι πολύ σημαντικό μιας και ο φόρος μέχρι πρότινος ήταν στο 24%.

  Παράλληλα, μία ακόμα σημαντική εξέλιξη έρχεται και όσον αφορά τους προπονητές, καθώς ο φορολογικός συντελεστής των συμβολαίων τους θα μειωθεί στο 22%, όπως είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2019 και στους παίκτες, έπειτα από τροπολογία που πέρασε η Κυβέρνηση.

  Οι μειώσεις στην φορολογία αναμένεται να τεθούν σε ισχύ τους επόμενους μήνες και να δώσουν σημαντικές… ανάσες στα ταμεία των ομάδων, οι οποίες έχουν δεχτεί σημαντικά «χτυπήματα» λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »