Μένει μέχρι να… φύγει ο Δώνης

Μετά τα τελευταία γεγονότα στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού, τις δηλώσεις Δώνη και την απάντηση της ΠΑΕ, είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η… σχέση οδηγείται προς διαζύγιο.

Αν δεν υπάρξει μια συγκλονιστική ανατροπή στα δεδομένα και αν η διοίκηση και ο προπονητής δεν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να λύσουν τα θέματα στα οποία διαφωνούν, τότε φαντάζει απίθανο το σενάριο παραμονής του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.

Άλλωστε πως ο ίδιος θα συνεργαστεί με ανθρώπους που πηγαίνουν κόντρα στην ποδοσφαιρική του λογική και τον παραμερίζουν σε συγκεκριμένες αποφάσεις, όπως ανέφερε στις πρόσφατες δηλώσεις του; Από την άλλη πλευρά, με ποιο τρόπο ο Αλαφούζος και ο Ρόκα θα μπορούσαν να πορευτούν αρμονικά με έναν προπονητή που τους κατηγόρησε δημόσια για συγκεκριμένα πράγματα και μάλιστα χωρίς να έχει καν συζητήσει μαζί τους τον προβληματισμό του; Και το πρόβλημα αφορά κυρίως τον Ρόκα και τον Δώνη, γιατί οι δυο τους οφείλουν να βαδίσουν μαζί και να προχωρήσουν χέρι – χέρι!

Χρειαζόταν μπόλικο θάρρος για να βγει δημόσια ο Δώνης και να μιλήσει για όλα όσα τον απασχολούν. Είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όταν έχει κάτι να πει, θα το πει! Όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις! Πέταξε τις… βόμβες του και όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του Παναθηναϊκού έχει ταρακουνηθεί.

Και τώρα τι γίνεται; Κάποια από τις δύο πλευρές θα χρειαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω και να ρίξει νερό στο κρασί της για να παραμείνει ο Δώνης στο “τιμόνι” της τεχνικής ηγεσίας. Κάποιος θα πρέπει να υποχωρήσει και σίγουρα όλοι μαζί να βρουν μια λύση για το καλό του Παναθηναϊκού. Αν δεν υπάρξει θέληση και πνεύμα συνεργασίας, αν το “εγώ” τελικά επικρατήσει, τότε θα είναι απλά θέμα χρόνου η αποχώρηση του Δώνη.

Πηγή: Trifilara.gr

Loading...