«Μένει ο Δώνης για τα playoffs»!

    Εγκαταλείπεται η σκέψη του Γιάννη Αλαφούζου για πρόωρη αντικατάσταση του Γιώργου Δώνη και… εκτός απροόπτου ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον 50χρονο κόουτς στα ματς των play offs.

    Να είναι ότι… ηρέμησε μετά τον εκνευρισμό του λόγω της διαρροής της επιστολής του προς τον Γιώργο Δώνη; Να είναι η αδυναμία του Τσάβι Ρόκα να βρει και να κλείσει προπονητή μέσα σε δυο – τρεις ημέρες; Να είναι ότι αντιλήφθηκε τον κίνδυνο για τον Παναθηναϊκό ή ότι άκουσε πιο «ψύχραιμες» φωνές; Οποιος κι αν είναι ο λόγος, ο Γιάννης Αλαφούζος άλλαξε ρότα, εγκατέλειψε τις σκέψεις (κάποιοι θεωρούν ότι επρόκειτο και για ειλημμένη απόφαση) για πρόωρη αντικατάσταση του Γιώργου Δώνη πριν από τα play offs και ο Παναθηναϊκός (εκτός απροόπτου, διότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται απόλυτα δεδομένο σ’ αυτόν τον Παναθηναϊκό…) θα πορευτεί με τον 50χρονο προπονητή στα play offs, ενώ παράλληλα ο τεχνικός του διευθυντής θα προσπαθεί να συμφωνήσει με τον «εκλεκτό», ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία μετά το τέλος της σεζόν. 

    Την Κυριακή στελέχη της ΠΑΕ επικοινώνησαν και με τον κόουτς και με τον μεγαλομέτοχο προκειμένου να αποφευχθεί το… καταστροφικό σενάριο αλλαγής προπονητή (με μόνιμο ή με υπηρεσιακό) πριν από τα play offs και τελικά φαίνεται ότι τα δεδομένα αλλάζουν. Βεβαίως, επειδή έχουμε μπροστά μας ενάμιση μήνα μέχρι τη λήξη της σεζόν, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το παραμικρό έως τότε. Το μοναδικό 100% βέβαιο είναι ότι του χρόνου ο Παναθηναϊκός θα έχει διαφορετικό προπονητή στον πάγκο του… 

    Πηγή: Gazzetta.gr