Μένει στον Παναθηναϊκό ο Ράπτης!

  Αίσιο τέλος έχει η υπόθεση του Αλέξανδρου Ράπτη για τον Παναθηναϊκό, καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή προκειμένου να συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα»!

  Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει οριστικά ο Αλέξανδρος Ράπτης, καθώς το «τριφύλλι» συμφώνησε με τον 20χρονο διαγώνιο/ακραίο για την επέκταση της συνεργασίας τους.

  Παρά τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για έντονη δυσαρέσκεια του MVP της Volley League η αλήθεια ήταν διαφορετική. Μάλιστα κάποιοι βιάστηκαν να δημοσιεύσουν ανάρτηση του διεθνή διαγωνίου συνδιάζοντας την με την κακή πορεία των διαπραγματεύσεων. Παρόλα αυτά ο Ράπτης συμφώνησε με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και θα παραμείνει στην Αθήνα για το «τριφύλλι» κλείνοντας τα αυτιά του στις δεκάδες προτάσεις που είχε στα χέρια του.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »