«Μέσα στην εβδομάδα τελειώνει του Φριντέτ»!

  Πολύ κοντά στην, τυπική, αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Τζίμερ Φριντέτ!

  Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ φεύγει από την Ευρώπη με ένα περίεργο βιογραφικό να τον συνοδεύει. Παίκτης που έχει 12,9π. μέσο όρο στην Euroleague δεν έχει μία σοβαρή πρόταση από ομάδα της λίγκας είναι αν μη τι άλλο σπάνιο.

  Αλλά, όπως συνέβη και στην περίπτωση του ΝτεΣόν Τόμας, το παιχνίδι παίζεται και στις δύο πλευρές του παρκέ. Εκεί που παίζεται στην μία πλευρά, δηλαδή στην Κίνα, η μπογιά του Τζίμερ περνάει ακόμα. Μετά και την απόφαση της κινεζικής λίγκας να επιτρέψει τέσσερις ξένους σε κάθε ομάδα του πρωταθλήματος (2+2), η αγορά για τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ άνοιξε διάπλατα. Όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα του και εκείνος θα αποχωρήσει και τυπικά από τον Παναθηναϊκό.

  Οι πληροφορίες λένε ότι έχει βρει συμβόλαιο που καλύπτει απόλυτα αυτό που είχε στο «τριφύλλι». Η ομάδα που του το προσφέρει είναι αυτή που αγωνιζόταν και στην προηγούμενη θητεία του (2016-2019), οι Shanghai Sharks. Εδώ και καιρό υπάρχει μία αρχική συμφωνία του παίκτη με την ομάδα και μέσα στις επόμενες ώρες/ ημέρες αναμένεται η ανταλλαγή συμβολαίων.

  Επίσης, είναι σαφές ότι το άνοιγμα της αγοράς της Κίνας θα επηρεάσει κι άλλες ομάδες και κυρίως θα είναι ευεργετικό για ορισμένους από τους πολύ καλούς παίκτες, που έχουν μείνει ελεύθεροι από συλλόγους της Euroleague και όχι μόνο.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »