Μεσίνα: «Ήταν σαν να έκλεισε ο διακόπτης για εμάς»

Ο Έτορε Μεσίνα τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε να παλεύει στο παιχνίδι και επεσήμανε ότι για τους παίκτες του ήταν σαν να έκλεισε ο διακόπτης στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό είναι μια ομάδα που αποδεικνύει πως δεν σταματάει να πιστεύει. Έπαιξε πιο σκληρά από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο υπό την καθοδήγηση του Μακ που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Για εμάς ήταν σαν να έκλεισε ο διακόπτης. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν το τέταρτο παιχνίδι σε 7 μέρες και ίσως να νιώσαμε ότι τελείωσε η δουλειά. Η προσπάθεια εξαφανίστηκε και ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε στο τέλος. Πήρε 15 επιθετικά ριμπάουντ. Δεν είχαμε ενέργεια απ’ όλους τους παίκτες».

Για την ένταξή του στο Hall of Fame της FIBA: «Νιώθω ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή. Είμαι ευγνώμων στους προπονητές και στους παίκτες που συνεργάστηκα. Οφείλω πολλά σε πολλούς».

Για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ: «Παίζει ρόλο η φόρμα στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Παίζει ρόλο και το αν είναι υγιής η ομάδα. Σημαντικό ρόλο όμως παίζουν και τα ματσαρίσματα στα οποία θα βρεθεί μια ομάδα».