«Μετά από ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, θα στήσουν τον Παναθηναϊκό»

Ως επόμενο… στόχο τον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σηφάκης, αναφερόμενος σε όσα γράφονται για την ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος γράφει στη «Δημοκρατία» για την υπόθεση που απασχολεί την ΑΕΚ:

Στην πραγματικότητα είναι ακόμα μία υπόθεση-φιάσκο σαν αυτές που ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο. Μετά τον ΠΑΟΚ με την υποτιθέμενη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, ήρθε η σειρά της ΑΕΚ για να πληρώσει τα σπασμένα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Βλέπετε, είναι κακό το πρωτάθλημα να το παίρνει χρόνο ή σχεδόν κάθε χρόνο διαφορετική ομάδα! Είναι κακό να παίζεται το πρωτάθλημα στα ίσα, χωρίς να ασχολούμαστε κάθε μέρα με τη διαιτησία. Βλέπετε, οι ξένοι διαιτητές έχουν χαλάσει τη… μανέστρα.

Για όλα αυτά η ΑΕΚ έπρεπε να στηθεί στον τοίχο, όπως στήθηκε πέρσι ο ΠΑΟΚ και το ίδιο θα γίνει και στον Παναθηναϊκό, μόλις βελτιωθεί αγωνιστικά και αρχίσει να κυνηγά το πρωτάθλημα. Να μην έχετε καμία αμφιβολία γι’αυτό.

Της ΑΕΚ, που δεν έχει καμία απολύτως δουλειά ούτε με την ανύπαρκτη Ένωση Πολιτών – Φιλάθλων Καρδίτσας ούτε με τις εκλογές της ΕΠΟ, της κόλλησαν τη… ρετσινιά. Θα δικαιωθεί γιατί δεν είναι ένοχη, αλλά θα… τρέξει και αυτό ως στόχος θα επιτευχθεί.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.