Μεταγραφές εκ των έσω, καμία περικοπή στις άμεσες πληρωμές των ποδοσφαιριστών

  Κορονοϊός, κορονοϊός και πάλι κορονοϊός. Οι δεδομένες οικονομικές συνέπειες και οι αναταράξεις που έχει «εφαρμόσει» αυτός ο ιός σε όλες τις ομάδες σε παγκόσμιο φαινόμενο με τον Παναθηναϊκό να μην αποτελεί εξαίρεση, αναγκάζει τους «πράσινους» να έχουν προτεραιότητες.

  Η κεντρική κατεύθυνση του Αλαφούζου προς τους συνεργάτες του είναι όχι περικοπές, αλλά όχι και σπατάλες δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα εν μέσω της επικείμενης κρίσης στη διασφάλιση των πληρωμών προς το υπαλληλικό προσωπικό και τους εργαζόμενους σε ΠΑΕ και Γ. Καλαφάτης και προς τους παίκτες.

  Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει καμία πρόθεση μέχρι στιγμής για πρόταση μειώσεων αποδοχών ή περικοπή μισθών.

  Αν τώρα συζητηθεί στη Σούπερ Λίγκα το σενάριο για περικοπές των μισθών μόνο για το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας όπως γίνεται και σε άλλες χώρες κι αποφασιστεί κάτι τέτοιο κεντρικά από τον συνεταιρισμό θα το ακολουθήσει κι ο Παναθηναϊκός.

  Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις αναφέροντας όπως και πριν ότι τα δεδομένα αλλάζουν θα υπάρξει οικονομικό… λουρί!

  Όπως όλα δείχνουν, η ομάδα θα κινηθεί για λιγότερες μεταγραφές, ενώ θα υπάρχει κάλυψη εκ των έσω!

  Η αποχώρηση του Ζαχίντ θα καλυφθεί με μετακίνηση του Μπουζούκη στη φυσική του θέση και τη χρησιμοποίηση και του Αγιούμπ σε θέση 10.

  Το κενό του Ανουάρ ως μπακ απ του Κουρμπέλη στο 6 πιθανότατα δεν θα καλυφθεί πλέον με μεταγραφή αλλά με αναβάθμιση του 19χρονου Αλεξανδρόπουλου.

  Αναβάθμιση θα δούμε και στον Δημητρούλα στην θέση του δεξιού μπακ με την δεδομένη αποχώρηση του Γιόχανσον, ενώ θα η ΠΑΕ θα κινηθεί και για αριστερό μπακ όπως επίς και για 8άρι αν φύγει ο Δώνης, ενώ θα αποκτηθούν δύο εξτρέμ.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »