Μεταγραφές μέσα από πωλήσεις

  Ο Πιερ Ντρεοσί καλείται να φέρει εις πέρας μία δύσκολη αποστολή, καθώς επιθυμεί να αυξήσει το διαθέσιμο μπάτζετ της ομάδας, μέσω πωλήσεων ή αποδεσμεύσεων.

  Το μπάτζετ του Παναθηναϊκού για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι αρκετά περιορισμένο και για τον λόγο αυτό άλλωστε, δεν προχωράει η απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

  Με αυτόν τον τρόπο, εξοικονομείται ένα πόσο για την απόκτηση τόσο ενός κεντρικού χαφ, όσο και για ένα αριστερό εξτρέμ.

  Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Livesport». ο Πιερ Ντρεοσί θέλει να πραγματοποιήσει κάποια πώληση ή κάποια αποδέσμευση από παίκτες που δεν υπολογίζονται, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση στην αγορά.

  Αυτό μάλιστα, όπως επισημαίνεται, έχει προκύψει κατόπιν συνάντησης του Γάλλου γενικού διευθυντή με τον Γιάννη Αλαφούζο και πλέον τίθεται στο χέρι του πρώτου να χρησιμοποιήσει τις επαφές του και να πουλήσει κάποιον ποδοσφαιριστή.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.