Μεταξά στο Prasinoforos.gr: «Χαρούμενη που επέστρεψα» (Vid)

Η Ναταλία Μεταξά μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού». Τι δήλωσε για την επιστροφή της στον Παναθηναϊκό και τι μήνυμα έστειλε στον κόσμο.

Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

Για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και την επιστροφή της στον Παναθηναϊκό:

«Επιτέλους ξεκινάει η αγωνιστική σεζόν, θα είναι μία πάρα πολύ περίεργη χρονιά γιατί ήμασταν πάρα πολλούς μήνες εκτός. Ίσως πάρει λίγο περισσότερο για να ξανά προσαρμοστούμε, βέβαια παιχνίδια με τα παιχνίδια ήμασταν πολύ καλύτερα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επέστρεψα και νιώθω σαν το σπίτι μου, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο:

«Ελπίζω να μπορούν να μας βλέπουν τουλάχιστον διαδικτυακά κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον να νιώθουν ότι είναι εκεί ακόμη και αν δεν είναι. Εμείς ελπίζουμε να ανοίξουν τα γήπεδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.