Μετανιωμένος είναι ο Άλτμαν!

Ο Όμρι Άλτμαν δήλωσε μετανιωμένος για την ενέργεια που έκανε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στον αντίπαλό του και σίγουρα απ’ όλα όσα ανέφερε μας δείχνει να καταλάβουμε ότι δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας του κι ότι είχε μια άτυχη στιγμή σαν άνθρωπος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με ένταση και κάρτες. Ξέρω ότι θα ακουστεί σαν δικαιολογία, αλλά δεν δικαιολογούμαι. Κατανοώ την ποινή και όντως, από την τηλεόραση έμοιαζε σαν να τον χτύπησα στο κεφάλι. Προσπάθησα να τον σπρώξω με το πόδι μου, αυτός κούνησε το κεφάλι του και είχαμε επαφή. Δεν έπρεπε να συμβεί και έμαθα από την τιμωρία μου. Του είπα: «Συγγνώμη αδερφέ, έκανα λάθος». Αλλά να μην ανησυχείτε δεν έπαθε τίποτα και όλα είναι καλά. Δεν πρόκειται να επαναληφθεί».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...